VS Customs

Nakon što sam 10 godina radio na inovativnim modelima vozila, započeo sam svoju umjetničku karijeru kao komercijalni metalni umjetnik u Hrvatskoj. Duboko sam zaljubljen u proces stvaranja i brzo sam se fokusirao na izradu skulptura i stvaranje vlastitih vizija umjesto samo vizija mojih kupaca. Prije nekoliko godina otvorio sam garažu u Trnovcu kako bih izradio unikatne automobile i skulpture te započeo karijeru kao umjetnik. Proveo sam više od 12.000 sati proučavajući svoju kreaciju automobila, bicikla, romobila, od kojih je najmanje pet tisuća potrošeno iz života. Iz tog sam stvorio više od 30 skica, tisuće crteža i stotine slika i trodimenzionalnog rada.

Siniša Vugrek
Konstruktor vozila i vlasnik VS Customs
Siniša Vugrek

Izrada novog vozila

Izrada potpuno novog vozila prema željama kupaca. Moguće je izraditi osobni automobil, teardrop kampericu i bicikl. Detaljnije o njima možete vidjeti ovdje.

Tuning vozila

Prema željama i mogućnostima kupca izvlači se maksimalan potencijal iz motora za optimizaciju performansi i veći užitak vožnje.

Restauracija vozila

Ovisno o željama kupca, restauracija može biti cjelovita ili djelomična. Kod cjelovite se automobil rastavlja kompletno kako bi se kvalitetno izvršila limarija i zaštita lima te lakiranje.