Bicikli – Kontraš, Swinger i Tuber hit show Špancirfesta

VS Customs Swing bicikl Špancirfest

Bicikli – Kontraš, Swinger i Tuber hit show Špancirfesta

Kako je već i ranije spomenuto, VS Customs je za ovogodišnji Špancirfest izradio tri unikatna bicikla. Posjetitelji rado prihvaćaju izazov koji predstavlja vožnja tih bicikala, a i vi ih imate priliku provozati danas, 24.8., i u nedjelju 26.8. u 18:00 sati na varaždinskom trgu ispred FOI-a. Publiku zabavlja Dario Čamić, a u srijedu, 22.8., provozale su se čak i dame iz Dubrovnika!

Turistička zajednica grada Varaždina je ponudila nagrade za osobe koje na Swingeru uspiju provozati svoju drugu polovicu, prijatelja ili prijateljicu te za osobe koje uspiju na Kontrašu provozati 20 metara. Tako je gospodin iz Ludbrega prvi imao čast osvojiti 400 kuna od VS Customs tima provozavši se putem od 20 metara. Za ostale pobjednike su osigurane nagrade Turističke zajednice.

Na natjecateljskom, Tuber biciklu, postavljen je cilj tjeranja loptice u zrak za manje od minute. Za sada nitko nije uspio, a rekordno vrijeme je samo 1 minuta i 2 sekunde! Za sretnika ili sretnicu koji uspije dotjerati lopticu za manje od jedne minute, stiže nagrada iz Turističke zajednice grada Varaždna. Svi posjetitelji uživaju u showu koji priređuje VS Customs s Dariom Čamićem, a mi vas pozivamo da dođete u petak i nedjelju u 18 sati pogledati uživo i okušate se u vožnji! Svakako provjerite galeriju fotografija i video!